Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarna vatten

 

I min kvinna växer
urgammal skog, svarta
hav och silvermossa. Ett
nav lindar sköra trådar
starka. Själar gör sig fria
vet precis vart de ska. Så
även min, den lever inte
längre i fler frågor än svar.

Jag trodde länge jag kunde
förklara mig fri.

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-07 07:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vishet och insikt!
2013-09-07

  Yrre VIP
Så fint och klokt!
2013-09-07

  Yrre VIP
Så fint och klokt!
2013-09-07

  Nanna X
vacker och klok dikt
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP