Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HösT

 

 

Här ligger salar om mig i guld

violetta är småblad runt tår

här vill jag hejda tidens lunk

och andas så gått det går

 

Ty inför detta obeskrivligt vackra

tar rymden fart och skjuter höjd

mitt inre bubblar av lycka

finge jag andetag här blev jag nöjd

 

Vem har sagt att sommaren tar slut

att året ska delas in i akter

allt handlar ju om syre i livet

och levnadens olika takter

 

Så jag vilar min själ,

lägger min hand mot bröst

andas ska jag sakta och starkt

nu när det blivit höst.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-07 10:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Höstens vackra färger!
2013-09-18

  ULJO
Fint skriftat och vilken underbar bild
2013-09-09

    ej medlem längre
fint!
2013-09-07

    ej medlem längre
Ja, indiansommaren är också fin!
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP