Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.vk.se/968914/umeabornas-motstand


ögOn

 

 

Vill mig.

 

jag ser inte ut som du, låter inte som du.

men i mitt hjärta ligger kärleken till livet

lika varmt som i ditt och

mina ögon äger en framtid.

 

Precis som dina.

 

Ha vidden till människan, där.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-08 07:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2013-09-18

  Lena Själsöga Keijser
mycket fin
maning
2013-09-12

  ULJO
Berörande och djupt skriftat
2013-09-09

    ej medlem längre
Livskraft!
2013-09-08

  aol
ja så någonstans inom oss är vi alla lika, kram,
2013-09-08

    ej medlem längre
Mycket fint formulerat!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP