Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GenoM

 

 

 

Vill dig dag

som den andats en sista suck

som om den vadat det sista av älven

runnit det sista av skyar

 jo

 

jag vill dig dag

räckt av mina händer

 

sjungen av min röst

 

där som dagar går och målar sitt

jag ser allt det blommande gå till höst.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-11 14:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas
2013-09-18

  träsnidaren
Dina ord berör mig. De innehåller så mycket känslor, erotik och liv.
Sjung för mig; räck mig dina händer.

Fint!
2013-09-16

  ULJO
Fin läsning
2013-09-13

  Lena Själsöga Keijser
djup
djupa
andas dina ord

begrundansskönhet
insikt
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP