Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TvåAn

 

Lilla vidja, du med styrka i din båge

du men lent runt om din själ

hur du blivit så ljuvlig

det min fråga är

så mjuk din blick, så avundsvärt öm

tänk att jag fick låna dig

du är en del av min dröm

 

jag ska se dig flyga, välvd kring din båge

så glittrande i himlens nyans

du kära du är en av dem som ger

hela min värld mera glans

 

en gång var du liten bara ett strå

men din själ så besynnerligt vis

små galna upptåg blev större än så

en storm mer än en bris

 

hösta dig bara en gång per år

under frost är du vitare än vit

och när våren springer en sommar nära

kära då kommer du hit.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-12 15:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-09-18

  träsnidaren
Ljuvliga ord. Tänker på min dotter.
2013-09-16

  Lena Själsöga Keijser
cirkelns skönhet
med din ömma
varsamma
vackerstämma
2013-09-12

    ej medlem längre
Fint om växandets mysterium...
2013-09-12

  Angela Bohlin VIP
Så fin!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP