Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tryggt förvar sparar jag Dig

 

Jag kan se dig när jag blundar

Vill lägga mig tätt intill dig

Försiktigt

 Inte väcka dig ur drömmen

Vill kyssa dina ögonlock

 Dra in din doft

Läsa dina anletsdrag med mina ögon

Spara dem i hjärtat

Där inne i mitt

BankBankBankBankValv




Fri vers av Pulsatilla
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-07 23:43



Bookmark and Share


  Cris
Det sista gjorde ju dikten underbart rar och härligt sprudlande.
finfin kärleksdikt
2006-03-09

  Jessica Ebbesson
Sicken söt och varm..och det där med bankbankbankbankvalv är så fyndigt :))
2006-03-08

  DanSan
Mästerligt, åhh kärlek du ljuva!!!
"Bank bank bank bankvalv" Jo så
är det och så känns det, hjärtat
där finns svaren!
2006-03-08

  JMR
Superhärlig och den känns väldigt sanningsenlig.
2006-03-08

  Peter Stjerngrim VIP
Inte utan att man får en liten känsla av att vilja få vara den där *Dig* som texten är tillägnad ... *suck ...*

Mycket fin!
2006-03-08

  Håkan Berg
Pulsatilla!
Du gör det! Om, och om, och om, och om igen!!!
Vilket fint slut! Snacka om kombinationen hjärtslag
och kassavalv! Måste vara ett kombinationslås på
"det"! hihihi...
2006-03-08

    Cajsa
Jättefint skrivet!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla