Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Inga kommentarer"

 

 

Du med ett block
Och penna
Du bakom kameran
Jag framför den



Ombytta roller
Du reportern
Som intervjuar mig


Men inte över en kopp kaffe på cafét runt hörnet
Utan varsin varm choklad och en promenad
Där vi möts hand i hand
Steg för steg
Och du beskriver hur vi faller
En höstdag som denna
Tumlar runt bland löven

 

Och du ställer
Den stora frågan

 

Vem älskar du?

 

 

Och jag svarar:

"Ingen kommentar"

 


Bara med ett leende

 

 

Och nyfiken blick
PÅ din artikel

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-13 20:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Very goo´d!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP