Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EttaN

 

Du avväpnade mig. drog mig ur mitt skal

och fick mig att ge.

hur du dansade och hur du sprack upp

din sol hjärtat, din sol.

 

din värme, den lägger sig som en yllefilt om

du vill dig nu kära och jag älskar

mer än någonsin. Tack för att du är du.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-16 07:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2013-09-18

    ej medlem längre
Men va fint när kärleken blommar!
2013-09-16

  träsnidaren
Kärleksfullt och innerligt fin.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP