Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Lyllo mig



Höst, vackra färger
sol, värme
sann innerlighet
stark är kärleken

Njuter och njuter flera gånger om

Smeker av hela landskapet
tar in
känner in
försöker stanna tiden

Njuter och gör det flera gånger om

Uppstrålas av vackraste energier
färgkaskader av löv exponeras
marken brinner av färg
solen flirtar vilt

Njuter och gör det flera gånger om

Luften ger mig mitt syre
mörkret välkomnar ron
aspens darrande gör mig trygg
lyktan lyser mig väl bekomme

Njuter och njuter flera gånger om

© Ann-Britt Berglund
16 september 2013






Fri vers av Ljusletaren
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-16 08:49



Bookmark and Share


    Amisan
Du fångar väldigt bra njutningen som aldrig sinar.
2013-09-23

  Anya VIP
Härligt och glädjefyllt om höstens framfart. Blir glad när jag läser.
2013-09-17

  Maria Sundelin VIP
En fin hyllning till höstens färgsprakande och friska natur
Kramar
2013-09-16

    Dan Myrbeck
Härligt fint skrivet!
2013-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
En härligt, lycklig text...blir glad...
2013-09-16

    ej medlem längre
Älskar dina ord om hösten!
2013-09-16

    ej medlem längre
Fin, jo hösten är vacker och min favoritårstid...
2013-09-16

  Nina.H
Njutfullt att läsa.. blir inspirerad
att gå ut och möta hösten på
samma sätt.. Vackert vännen!!
2013-09-16

  Lars Hedlin
Bra och starkt
2013-09-16

    ej medlem längre

wow,
vilken styrka
denna test förmedlar ...
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren