Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där; där isen blommar

 

-

jag frågar dig
när våren kommer, när ljuset
når över nästippen så
att jag kan andas igen

jag frågar dig om isen, säg vet
du om den smälter i år, skiftar
den inte lite i grönt

 

och nog undrar
du när jag slutade
andas,

och nog tänker du att
rösten är skörare än
förut

 

jag plockar vass i kanten,
nära randen, fingrarna
färgas röda

 

 

där, där isen blommar

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-17 10:51



Bookmark and Share


  Yrre VIP
även kyla har en funktion! Bra text.
2013-09-17

  Gunnar Hilén VIP
nygammal som känns igen. först vinter...med snöänglar.
2013-09-17

  Lars Hedlin
Jätte bra ;)
2013-09-17

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet och förmedlat!
Tack!
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP