Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill dig tillbaka [söderhamn tur och retur]

 

 

Jag tål allt mindre och blir alltmer,

 

-

Borde sjunga glada sånger,
här är nybyggaranda
jag lovar
jag tar aldrig slut

Innan allt är för sent,
jag hittar hem
det ska ta oss
min arm är märkt

Cognac  och apelsin,
det lilla livet
innan du går
förstår du att du ska komma tillbaka

Vem ska tala om,
jag håller om din rygg
sätter mig på stolen
väntar att du bjuder

Upp

Det finns en väg,
långt bort högt upp
får andra nu
- allting har en chans

Vi

Mod är i rädsla, jag är modig
aldrig perfekt, alltid sann nu
motstånd och genombrott
var det värt

Ja

Allt det onda var jag aldrig utan,
så fanns det där jag inte visste
utan
i självet ensam kvar

Skulle ta samma steg om igen

[på tågresan mellan söderhamn och stockholm ordnade jag det mesta med samtal, jag vill inte skicka flera mejl och torftiga meddelanden, jag vill möta människor, se dem, le dem, njuta dem, bjuda dem något mer, jag vet nu att det är just det jag gör]

Så fanns där en annan närhet,
fann jag då ett nytt sätt
såg på dig som din kärna
vann den mitt inre

Så som,
jag tål mindre, blir mer.

Jag bjöd mig närmre

Och vet du, jag har att ge
dig

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-19 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk
2013-09-20

  Lars Hedlin
En text som berör
2013-09-20

    ej medlem längre
Omfattande
vill jag säga först
sen
att den är kompakt, en kärna
av substans ur det viktigaste
2013-09-19

    ej medlem längre
Vackert och skört. Du skulle definitvt få en bulle till kaffet av mig. Ser fram emot ett riktigt möte där vi kan tala om just det du är och genomgår, andra hade väl kallat det för kafferep, jag hade nog valt att kalla det människor.
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP