Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska jag se solnedgången med?



Ska jag våga kliva ur mitt skal?
Det som har hållt mig vid liv så länge
Ska jag våga tro på en grön vår?
Den som alltid kommer med glädje
Ska jag våga hoppas på kärlek?
Det som jag känner just nu
Ska jag våga tro på romantik
och sena kvällar
drickandes vin tillsammans
och se solen gå ner?




Fri vers av Charly
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-03-08 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly