Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie.


mjuKt

 

 

Jag vill att du springer

som du aldrig sprungit förut

jag vill att allt det gröna spricker ut

 

här har solar sitt avsprång i trädens trampolin

 

och så högt du flög

du sa att om solen föll

så skulle vi ändå leva

ja, kanske inte med ord men

hur du dansade

 

jag är bara den som håller mina händer nära ditt

men det är så himlen håller sin båge

det är så jag dansar

 

 


vi höll varandra då

så vackra, så vackra.

 

-

 

du har ditt barn som jag aldrig har haft mitt

 

 

 

men jag har haft mitt, mjukt.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-20 23:17



Bookmark and Share


  Vind
Lyrisk, varm och sinnesutvidgande
2013-09-26

  Anita Westin
Vacker text detta. Ömsint.
2013-09-22

  Lars Hedlin
Vackert skaldat!
2013-09-21

  kerstin skriver VIP
som en kärlekssång mjukt mot bröstet. fint!
2013-09-21

    ej medlem längre
Fint Yrre!
2013-09-21

  KYREUS of Sweden
flödande
(-kärlek)
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP