Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri

 

det är när jag slutar
se mig genom andras
ögon, det är när jag kastar

tallrikarna från skåpen

som aldrig var mina, när jag river
murarna så hårt murade

runt mitt hjärta, gör
upp med
vänner som inte längre
känner mig, det är

när
jag släpper in solens

gyllne strålar, ler mot världen, dansar mot månen

säger att idag

är jag på nytt

född

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-21 10:26



Bookmark and Share


  Anita Westin
Fin beskrivning av vad det är att vara fri. Gillar tallrikarna!
2013-09-22

  Ira Y
Fantastisk, rebellisk och uppmuntrande, tack!
2013-09-21

  Lars Hedlin
Yes mycket bra
2013-09-21

  Christer Foghagen VIP
Stark och fin text!
2013-09-21

  Yrre VIP
Bra!! Tycker om!
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP