Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du går


Det finns inga ord som kan förklara
vad jag känner.
Jag försöker verkligen finna orden
men inga ord räcker nog.

Du mitt hjärta,hur ska jag kunna förklara
hur mycket jag älskar dig.
Du,min själ,hur ska jag kunna förklara
att du betyder allt för mig.

Jag vet att du ska gå din väg
och denna gång för alltid.
Och när du går kommer en tår att bildas
och mitt hjärta att krossas.

Jag har ingen aning om
vad jag ska säga dig när du går.
Mitt hjärta kommer då blöda
så mina ord kommer att försvinna.

När du går kommer en tår då rinna?
eller ska du försöka den förhindra?
Jag ska låta mina tårar rinna
för jag årkar inte dem tårka.





Fri vers av Manal
Läst 674 gånger
Publicerad 2004-08-18 17:16



Bookmark and Share


  Wendela Selander
Kände igen mig i den här dikten jätte mycket. Tack.
2004-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal