Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Väl kysst

Regnet trotsar mig med en anspråkslös kyss av kalla kårar
Rotar runt och får tag i förbindelser in till min varma kropp

Vindpustarna ylar på fönsterrutorna och målar in regnet
Färgrika löv yr och kletar sig fast där de inte hör hemma

Imponerande utspel av kyligheter får mig att tappa andan
Kall och huttrande avsmakar jag kyssen av självaste hösten

© Ann-Britt Berglund
23 september 2013














Fri vers av Ljusletaren
Läst 270 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-23 15:25



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Vindpustarna ylar på fönsterrutorna och målar in regnet


______________________________________+++++Vindpustarna ylar på fönsterrutorna


Perfekt!!!
2013-09-29

  Bibbi VIP
Så väl fångat.
2013-09-25

  Linda CH VIP
Efter en varm och skön sommar tar jag gärna emot höstens kyss! Fint präntat.
2013-09-24

  Lars Hedlin
Mixat i en virtuous av känslor!
2013-09-24

  anits VIP
Så fint skrivet om hösten
ljuvliga rader
2013-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är den tiden på året nu...
väl beskrivet...
2013-09-23

  Maria Sundelin VIP
Jag älskar den kyliga hösten med alla sina klara färger
Kramar
2013-09-23

  Nina.H
Oh, den kyssen har jag också smakat!
Den är bitterljuv.. men väldigt vacker..
Fina rader som ändå ger tröst i hösten!
2013-09-23

    ej medlem längre
Klurigt om hösten...
2013-09-23

  Angel of love
Kyligt, varmt på en och samma gång...
Hösten har sina bra sidor med..
2013-09-23

  Rise Little One
En kyss av hösten... så underbart, så poetiskt...
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren