Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

definition i person

 

men när det skaver,

förnuft och känsla möts inte
gränser suddas
en obestämbar väljer jag
jag kallar dig i 2,5:te person

vad är då en vettig definition
ännu. att betrakta och stanna
i kärnan jag möter hos dig

låta fingrarna vandra längs käkbenet
fundera bortom iris

förklara en annan människa
är det möjligt
- utan att värdera, döma

begripa den klokskap
dårskap, det omedelbara

 

men så slå ut armarna
slå ut i blom i ett oktober
endast ett år bort




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-26 05:02



Bookmark and Share


  Federico Romano
Tankar..
2013-09-27

    ej medlem längre
'bara låta vara' alltså ...
2013-09-26

    ej medlem längre
"förklara en annan människa
är det möjligt
- utan att värdera, döma"
Kanske man inte behöver förklara, då det är omöjligt.

Med "slå ut i blom i ett oktober" kan man se ett 'bara lta vara'.



2013-09-26

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra skriftat!
2013-09-26

  Silverstripe
Ja! Och en härlig tidsförflyttning i orden om oktober!
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP