Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

historiens lärdom

Om du frågar dig
hur de kunde göra så
hur de kunde hata så starkt
så har du ännu inte förstått

att varje människa är din broder
varje barn din syster

att det inte finns något "dem"
bara ett vi




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-26 22:58



Bookmark and Share


  Tino
Starkt, man tappar bort sig bland fördomar då och då
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)