Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ViljA

 

 

Vad vet jag om de allra gulaste myrgräsets väg i vinden, hur det far och vilka

toner som dansas, vilken spegling

det samlade vattnet avger

 

kanske min hand

på väg till

 

Brända är avtrycken i lera

formade runt om en torso,

den kan ha varit min

 

nära en svepning, ett hjärtas

allra sista dag

 

Så kom också hösten,

intog och slöt

 

som ett förbund.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-27 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint förbund å nytt?
2013-09-27

  KYREUS of Sweden
Serent sköna sanningar!
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP