Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitkalkad inandning

med en doft av långsamhet
klev du in i rummet
och antog dess nyans

du blev bänkarnas trä
golvets sten
och den svala luftens tystnad

först när du var ett med rummet
började du stråla
av glädje

och rummet svarade




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-27 23:56



Bookmark and Share


  surface to air
Verkligen fint!
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)