Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BuRen

 

 

Jag vet inte om du hör eller

hur du vilsamt vandrar

 

jag är bara en fjäril invid ditt

 

som ett sakta andetag nära dig

som om stororden blev så små

 

hur har du din dag hur har du ditt

 

jag vet inget jag bara

 

ser upp mot.

 

Mitt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-28 23:45



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ännu en oerhört fin dikt!
"som om stororden blev så små" är en formulering jag blir riktigt avundsjuk på ;) De där västerbottniska (eller kanske bibliska..) "stororden"!!! Jo. de kan bli små de också.. Mycket fin dikt!
2013-10-06

    ej medlem längre
Söker efter orden, det bär inte än för mig! Fint!
2013-09-30

    ej medlem längre
Tangensnära
i skilda världsallt
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP