Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågeln nära mitt hjärta

 

det bor en fågel i mitt bröst
alldeles när mitt hjärta
hon sjunger vackra sånger
och bygger trassliga bon

 

*

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-29 12:58



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Jag känner att fågeln fladdrar runt ibland.
Bra text.
2013-09-29

  Anita Westin
Snyggt !
2013-09-29

  Lars Hedlin
En text som du skriver med själ och hjärta!
2013-09-29

    Lone Wolf
En härlig text som ger mycket!

// D
2013-09-29

  Federico Romano
En vacker text som jag gillar..
2013-09-29

  träsnidaren
Men va fin.
Ta hand om din fågel.


2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP