Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NordAn

 

 

 

Dina vingar fina,

bred inte ut dem för högt

 

du kan förlora dig till det vassa

över bergen kan du försvinna

 

nej följ de varma strömmarna så att

du hittar att landa, hos mig.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-30 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som till människan
livets tal
varsammjukt präntat
2013-10-19

    ej medlem längre
Något landningstillstånd behövs ej i poesin!Fint!
2013-09-30

  kerstin skriver VIP
en varsam mjuk text som får mig att tänka på en strand på en grekisk ö i ett annat liv. en strand som delades av ett berg.
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP