Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Del av.

 

 

Vidrör mig stilla nu//

det är ont

i själ och kropp

morgon tänds tidigt och småtimmarna

har fastnat i benen

det låter om ängar och skog därute

räven som skäller tränger in i märgen.

bara stilla,

en hand mot en annans, 

din emot min.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-01 06:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Själsberörande mjukt
med skönt språk
2013-10-19

    ej medlem längre
Snyggt.

"morgon tänds tidigt och småtimmarna
har fastnat i benen" - Vädligt snyggt.
2013-10-02

    ej medlem längre
Vackert!
2013-10-01

  Mikael Ekman
Vackert och lite smärtsamt, hudnära.
2013-10-01

  KYREUS of Sweden
Omtag.en
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP