Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BereSt

 

 

Tystord om sig har de

 

blickar, axelryckningar och små små

antydningar till mindre vetande

men jag, jag struntar i det.

 

Tumlar runt med rosa mössa i lövhögen

närsom solar viker.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-02 18:44



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Det borde gå att trycka på applådknappen fleeera gånger :) !!!
2013-10-06

    ej medlem längre
Härlig text!
2013-10-03

    Birgersdotter VIP
underbart härlig
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP