Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lovE

 

 

 

 

 

Som en dunfjäder

- av lättnad och allt bara

 

för kärleks skull och att du

 

mår bra.

 

Det är allt, allt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-04 22:04



Bookmark and Share


  Mikael Ekman
Vackert och komprimerat. Sammansatt.
En applåd till dig !
2013-10-05

  Anita Westin
Mer behövs inte!
2013-10-04

  KYREUS of Sweden
S T O R T.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP