Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intersubjektivt overifierbar

jag lägger upp en flytbro av ord
ut i det jag kallar verklighet
och undrar vart bron tar dig

Jag rör mig längs upptrampade stigar
through uncharted terrain
mit meine Wörter als mein Gefängnis
y las diferencias entre los idiomas
som mellanrum mellan gallren

anar du sprickan,
   ordlöshetens mellanrum,
där min själ vandrar?

Når du fram
till stället där blåbärsriset prasslar
och skogen andas tid?

Jag vet att det är en dum fråga
för även dina ord är en flytbro
på våra själars hav
och havsströmmarna är starka

Så det som återstår
är att hoppas
att du ville komma till den plats
din plats
dit mina ord tog dig








Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-05 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ovanligt flöde. gillade texten mycket.
2013-11-01

  Drömfångare
Jag tror jag gjorde det :)
2013-10-09

    Amisan
Jag kommer till en fantastisk plats där dina ord fått eget liv utan dig och mig. Tack!
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)