Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet till mig själv


Så många gånger som jag har varit på väg att vända om
Blicka tillbaka
Så många gånger som jag har ältat samma story
om och om igen
Så många gånger som jag har gjort upp mina egna drömmar
målat upp något som aldrig fanns
Så många gånger som jag har lovat mig själv
detta var för sista gången
Så många gånger som jag har svikit mitt eget löfte

Nu har jag vaknat
Nu är alla minnen det förflutna
Det som en gång fanns
Nu har jag inte samma behov att berätta för andra om min olycka
Nu har jag drömmar som jag kan ta på
Drömmar som går att uppfylla.
Jag har ett löfte att ta hand om mig själv
Det tänker jag inte svika...




Fri vers av Charly
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-03-09 21:12



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Hög igenkänningsfaktor på en rak och okonstlad text som ändå förmedlar ett djup! Tack!
// Jessica Ewa
2006-03-09

  Iah
Jag gillar den verkligen!
Känner igen mig själv...
Hmmm, vad mer kan jag säga?! =)
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly