Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland glömmer man bort vad som egentligen är värdefullt. Denna är till dig Hope...


Vårda dina vänner!!!


Det har inte varit min mening att vara nonchalant
Inte alls
Jag gick upp alldeles för mycket i mig själv
För en gångs skull
var jag egoistisk
Det var inte min mening att glömma bort dig
Min kära vän
Du får inte tro det
För mig är du alldeles för betydelsefull
Det var inte min mening att glömma bort dig
Därför tillägnar jag denna till dig
mest för att påminna dig om
hur viktig du faktiskt är
Jag vill säga förlåt
men mest av allt
ett STORT tack
för att du fortfarande finns kvar




Fri vers av Charly
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-03-09 23:03



Bookmark and Share


  Smultris
Åhhhhhhhh:):)

Fina ni e.... var glad att ni har varandra.. och ibland måste man gå in i sig själv, huvudsaken är att man är medveten om det och sen ber om ursäkt... som du gjorde nu:)

Kramis...
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly