Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-10-13 (fördig)


Jag vet att du läser mig

 

 

Jag vet att du haft mig på din tunga
( i natt)

Smakat ljudet av mina kapitel mellan dina tänder

 

Du andas häftigt

Eller

 

 

Hur?

 

Rört dig här och där

 

 

Jag vet att du har läst mig

Läspat mina ändelser

Kysst varje ord

 

Smekt varje bokstav för att känna dig närmare mitt hjärta

Dina händer har sträckt ut sig över seriffer

och

Bäddat in sig i handlingen

 

 

Och du, du ska få veta hur jag kan veta

Det

Märks

i dina ögon

att

Du kan mig utantill

Du lämnar dina

Fingeravtryck

På min hals

När du säger mitt namn

Med häftig

Flämtning

            När du ögnar igenom mig,

                                                            slickar sidan, bläddrar                                                      

åh kommer

 

 

 

En gång till

 ©/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-14 11:28



Bookmark and Share


  M.B
så underbar, så fint skrivet!
2013-10-21

  Mike
Oerhört snyggt skriven text! Underbara formuleringar.
2013-10-20

  Lars Hedlin
Yes så bra..gillas mycket!
2013-10-15

  Tess74
Damn! Så jävla snyggt
2013-10-14

    ej medlem längre
Gillar den smygande inledningen och den snygga vändningen vid "fingeravtryck"
Bra!
Z*
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP