Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober


Under täcket

 

 

Vi kan ligga här under

Med en ficklampa

 

Tända

Blåsa liv i varandras nackar

 

 

Rysa

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-23 20:29



Bookmark and Share


  Mona J.
Rysa eller mysa :)
2013-10-23

  Lars Hedlin
En hel mysig text! ;)
2013-10-23

  Tess74
En text som låter fantastiskt härlig
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP