Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon

När kärleken var alldeles ny och ovan
gick jag till platser som bar din doft
till ställen där du kunde finnas

Nu bär livets alla platser ditt avtryck
men utan hoppet om att finna dig åter
bli klangen av ditt livseko ett öppet sår

Så skiljer Döden älskande enkelt
fast med ett hångrin lämnar han minnet
och ibland önskan om att aldrig blivit född




Fri vers av Cinemiracle
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-03-15 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle