Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-10-15


Vill inte alltid fönstershoppa dig

 

 

Smaken av dina läppar

Doften av ditt hår
Du är så sexig

Känslan att få känna

Centimetrarna

Under tyger på din hud

Känslan att få känna

Dig

Innanför skyltfönstret

 

 

Får min lust att kliva in

Mina ögon

Vänder prislappar

Mina rika tankar
Fyller tomma stolar

 

 

Det är mycket som fyller mina skor
Dit jag går
Det är många som möter mina vägskyltar

Stämplar in sina gatunummer

 

 

 

Jag gräver i mina fickor

Undrar

När jag får råd

Till mer än att

Fönstershoppa

 

 

 

 

Din Kärlek

 

 

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-16 15:52



Bookmark and Share


  Mona J.
symboliskt bra och vackert sensuellt
2013-10-21

  Lars Hedlin
Känsla och längtan!
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP