Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Vetenskapens vethet

Sammansmält öppnas andemening lös via att släppas fri
Delikatess på delikatess serverar innebördens innebörd

Kunskapsbankernas banker flyter ymnigt av kunnigheter
Injicerar med stor hastighet verklighetens verkligheter

Förbindelsevägens informations informationer flödar
Litenhetens litenhet uppdagas i storhetens storheter

Vetandets vetande blir nyfikenhetens nyfikenheter
Oändlighetens oändlighet förblir stillsamt beroende

© Ann-Britt Berglund
18 oktober 2013




Fri vers av Ljusletaren
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-18 10:42



Bookmark and Share


  Glittertind
Så himla bra!
2013-10-19

  Nina.H
Som en spiral av liv.. energier som
överförs genom varje cell till varje
liten partikel.. flöden.. data.. i hela
vårt informationssamhälle! Bra!
2013-10-18

    ej medlem längre
Det inres inre. Lysande.
2013-10-18

    Amisan
Poetens poesi är storartad!
2013-10-18

    ej medlem längre
Utvecklande om vetskapens verkligheter
2013-10-18

  Lars Hedlin
En bra och fin text!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren