Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ranDad

 

 

Vik mig

 

min sidor banar mitt

 

lägger sitt om dagen som

litet mörknar.

 

Natt, jag har vandrat den

dag, jag har sett den komma

i allt, ett mitt

 

och det sakta i det att träda kupar.

 

väv, mina mönster vill talas

vill ord, vill

 

hör mig jag talar tyst

 

jag har lärt mig så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-18 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin lek med menig !....
2013-10-19

  KYREUS of Sweden
God lyrik, berättar som
seklers människor.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP