Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-10-21 (från mobilen)


Du ska heta Love

 

Om jag nånsin får ett poesibarn

Min ögonsten

Med söta läppar

Gullig nästipp

Vackert hår

Varm hud 

 

Då skulle vi döpa dig till...

 

 

Love

 

 

Översatt till alla språk

Och filosofen John Locke med sin

"Tabula rasa" bli din gudfader

Moder Teresa din gudmor 

 

För jag skulle älska dig oavsett 

Och...

Ditt namn växa sig starkare

Vid varje uttal

För varje gång någon kallar på Dig 

Och jag skulle följa dig

 

Vart du än går, så

 

 

Vaya con Dios

 

Och måla världen 

 

 

Din

©/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-21 12:06



Bookmark and Share


  agneta pichler
ojoj

du målar orden så vackert
så jag nästan tappar lite andan..

barn är de finaste gåvan man får
2013-11-20

  Yrre VIP
Å så fint skrivet!
2013-10-21

    ej medlem längre
Gud så vackert namn på ett barn "Love"!:)
Underbar text..
Hoppas du får många barn, de skulle få en så kärleksfull mor kram:)
2013-10-21

  Lars Hedlin
Fint skrivet!
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP