Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-10-21


Ingen läser dikter i dag

 

 

Jag kanske borde blogga
E väl TYP ingen som läser dikter i dag...Ändå
Det är kanske bara Shakespeare som
 - då och då -
Dammas av i Bibliotekshyllan
För att han verkligen kunde konsten, att trolla fram:

"En Midsommarnatts dröm"

 

Och "Ja visst gör det ont"
När knoppar brister...
/
Karin Boye

Men

Här "vilar en tillit" till det som skapar världen...
Även om jag inte har den rätta A-dressen för modebloggande

 

Vill jag ändå att världen ska få veta
Att jag finns, och
Att jag har funnits
Att jag har knutit mina skor
Redo att skrapa mina knän mot marken

För.
Jag skriver inte bara för intet
Jag MENAR.
Allt har en mening
Och det skulle bli en väldigt tjock bok
Evig migrän
Uppe i hyllan, där mina tankar STÅR

 

    Om orden inte

 

Fick komma ut och röra på sig

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-22 13:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som känns igen,,,bra förmedlat!
2013-10-22

  Tess74
Igenkännande och bra. Förstår precis hur du känner
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP