Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Komiskt

Sitter bara där
eller
var det här

armar känns tunga
liksom
ben och hals

schack eller matt
vad
var frågan

tomt urblåst
inga
fräscha tankar

nollad
vid
golvets rand

mörbultad
av
blåslagna

idiotiska
nollor
utan svar

game over
never
på´t igen

upptrimmad
klar
i tanken

pausgympa
med
bravör

© Ann-Britt Berglund
22 oktober 2013










Fri vers av Ljusletaren
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-22 15:13



Bookmark and Share


  Glittertind
Fiiint!
2013-10-25

  Lindha W Gustavsson
Ett fint sätt att klä sina kroppsliga plågor i, vilket lika gärna kunde vara psykiska som i mitt fall. Det är så jag uppfattar din poesi! Härligt foto till.
2013-10-23

  Tino
Mkt intressant, bilden är mkt speciell
2013-10-23

  anits VIP
En härlig bild målar du upp med dina ord, en passande bild till

2013-10-22

  Lars Hedlin
Så bra skapat!
2013-10-22

  Angel of love
Du målar upp en fantastik bild.
2013-10-22

    ej medlem längre
Glömde: härlig bild.
2013-10-22

    ej medlem längre
Skön filosofi, att det känns komiskt.
2013-10-22

  Maria Sundelin VIP
Paus behövs ibland.
Kramar
2013-10-22

    ej medlem längre
Så jobbigt det låter.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren