Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

678

 

Min utsikt har aldrig varit klarare

Än, då

När du ler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 tillbaka

 

 

 

 

Mot mig  

©/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-23 00:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så...Varmt beskrivet ;)
2013-10-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt
2013-10-23

    ej medlem längre
Mmm, så fin...
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP