Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har mitt hjärta i din hand.

Du har mitt hjärta i din hand
du håller i det försiktigt.
Men ibland kan du krama om det hårt
så blodet börjar rinna.

Sluta,det gör ont
Sluta,jag ber dig

Du har mitt hjärta i din hand
och jag ångrar mig nog.
För du kan krossa det i bitar
det tänkte jag inte på förut.

Lämna,mitt hjärta
Lämna,det helt

Du har mitt hjärta i din hand
och hjärtat kommer att krossas.
Så nu vågar jag aldrig mer
att bli så förälskad.




Fri vers av Manal
Läst 461 gånger
Publicerad 2004-08-19 01:34



Bookmark and Share


  JMR
och känsligt.
2004-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal