Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-10-23


2 kronor per kasse

 

Påse frysta ärtor, creme fraiche. Potatis, och
fläskfilé, whiskeysås. Hallon, marängbottnar och
blåbär, vispgrädde, baguette, apelsinjuice
Fil och flingor

Bliip....bliiip.....bliiip

Bliip....bliiip.....bliiip

Mellan handen och påsen
Kassan och kassörskan
Vet du, att jag har köpt, Allt
Jag önskar,

 

För att bära dig hem
(i min hand)

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-24 21:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna text!;)
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP