Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dU

Vore en sista dag

den brinnande danade dagen

eller vore jag

den sista av alla jagen

 

vore jag den spillra

som höll sig vid liv

eller vore jag vid, detta alltet

som bär alla liv

 

somt är tanke somt är sant

vad vet väl en så liten som jag

vet ändå att bära dig

överallt, en vacker dag.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-25 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trots liten i känsla
stora människoord
slöjar av storsjäl
fundrande
2013-11-09

  ULJO
Applåd
2013-10-25

  KYREUS of Sweden
Ömt intill - det osannolika.
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP