Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egO

Jag vill

 

 

visa mig

den där kvinnan

 

som hon är

krum

 

böjd men

rak

brinnande

 

skrattande

muttrande

 

jag,

 

 

 

jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-25 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt!
2013-11-09

  Lena Själsöga Keijser
du
är

är vacker
2013-11-04

  KYREUS of Sweden
jag tittar gärna!!!
2013-10-25

    ej medlem längre
"krum
böjd men
rak"
Stolt formulerat!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP