Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BunDen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För hur sidor stannar

hur man än bläddrat,

har

 

jag vikt dem

 

för dig.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-25 22:47



Bookmark and Share


  ULJO
Verkligen fyndigt och kärleksfullt skrivet.
2013-10-25

  KYREUS of Sweden
Sym
(patisk)
bios
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP