Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profeten

Han hittade livets mening
och skrev noggrant ner
detalj för detalj

Nedskrivna sanningar som spreds över världen
tolkade av entusiastiska amatörer
och professionella virtuoser

Men jag undrar

Hur många som förstod

Hur många som gav sitt hjärta tolkningsföreträde

Hur många som tillät sig tänka


att sanningen kan förmedlas i ett stycke musik




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-26 06:08



Bookmark and Share


  Tino
Jag älskar ditt djup och dina vinklingar.
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)