Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-10-27 I ett vingslag, du min inspirationskälla, denna text är hälften din, hälften min för du berättade så fint.


Äktenskapets fågel

 

 

 

Det finns en klippa långt långt bort, dit
En fågel flyger varje år för att slipa sin näbb

Och det sägs att där vilar livet

Och att när fågeln har slipat en liten liten liten flisa av klippan

 

Har det gått en evighet

 

 

 

 

Du berättade den för mig

Och jag vaggades så skönt in i drömmen

 

I ett vingslag

Vill jag vara med dig, som ett nyfött barn

Vid ett stjärnfall

 

In i äktenskapet mellan Månen

 

Och

 

 

 

 

Solen

 

©/K

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-10-27 22:16



Bookmark and Share


  genni VIP

"I ett vingslag

Vill jag vara med dig, som ett nyfött barn

Vid ett stjärnfall"

Otroligt vackert!

2014-08-11

  issac.a.m
Vackert skrivet...
2013-11-22

  agneta pichler
otroligt vackert

speciellt äktenskapet mellan
solen och månen

2013-11-20

  dubbelve
Otroligt finstämt och bra!
2013-11-04

    ej medlem längre
Bravo Karolina! Fint
2013-11-02

    ej medlem längre
Starkt, skarpt och mycket lyriskt. Love it. En av dina allra bästa, kanske rent av den bästa
2013-10-28

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-10-28

  Mona J.
Åh vad vackert!
2013-10-27

  Tess74
Damn vad vackert. Du skriver så man kan ta på känslan
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP