Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar inte

 

 

Jag vet att du vill

att jag ska ta

första steget

till friheten.

 

Men har du inte

insett

vad det innebär.

 

Då måste jag hoppa över

världens bro

och stå på

egna ben.

 

Och det

är jag inte

beredd på

än.

 




Fri vers av Manal
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-03-11 14:55



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ibland kan steget till frihet
vara längre

än man klarar av
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal