Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-10-28 Bara så.


Hiawatha är ett fint namn

 

 

 

Jag berättade att jag läste sagan om den lille indianen

 

 

Du sa...

 

 

 

"Hiawatha är ett vackert namn"

 

 

 

Sen släckte du lampan och drog täcket över oss

Så vi kunde ligga och se mot stjärnorna

Och låta historien öppna sig

 

 

För vår framtid

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-30 17:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nice
2013-10-31

  mysing
nostalgitripp....riktigt rart :)
2013-10-30

  KYREUS of Sweden
Cute.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP