Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik Självinsikt och Bitterhet

 

ett frö

 

och så föll bilan över det som växte inuti, jag sa aldrig något. la handen där det smärtade, färgade lakanen några kvällar och gick till arbetet som den maskinflicka jag är.

 

strö

 

är bitterhet tid eller sorg eller den svåra vägen ur acceptans, lägger jag händerna för ansiktet varje gång ögonen tåras kommer jag aldrig ur. jag vet det nu, så jag skriker. ja, rakt.

 

blandar så livet i olika delar, du är ett ark av vitt platt, du är ett rymdklot svävande runt ett versa, du är en ram i stål och Du är.

 

stammar

 

där barrträden växer sig ståtliga och rävar aldrig har skabb och ljung är lila som bara lila kan och det vitvita i natten är mörkt och det finns en gammal kvinna som sträcker ut sina händer varje gång hon ser mig och jorden är oarbetad och jag älskar i mossan och vattnet är kallt när jag badar naken bland vattenrosor och stenar som ödmjukar mina fötter och jag är hemma nu.

 

är Du

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 44 personer
Utvald text
Publicerad 2013-10-31 18:22



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du sjunger smärta och framtida toner!
2013-12-01

    ej medlem längre
Väl sammansatt..

Du målar fint.
2013-11-26

  Linda CH VIP
Sparar!
2013-11-25

  Katinka VIP
Väldigt bra och berörande. Tycker speciellt sista stycket är fint.
2013-11-20

    ADI Nehlin
berörande..tyckte mycket om
2013-11-18

  queenia
din teknik, är bra, intensiv, nära, gripande.

jag är andlöst fast i dina ord.
2013-11-04

  Åse Tropp VIP
Dina ord är en oförställd, spännande läsning

2013-11-04

    Erika H
Det är att resa när jag läser dina texter. En resa inåt bland skrymslen och snår. Drömmar blandas med det verkliga. Det som finns runt om. Greppbart eller flyktigt. Som drömmar. Flyktiga med strå av det som finns.
Så är denna text. En cirkelformad resa utan slut. Med ett slut som känns rakt in. Är du och inget annat känns viktigare.
Underbart skrivet.
2013-11-04

    ej medlem längre
Makalöst vackert.
2013-11-01

  Lars Hedlin
Mycket bra och ödmjukt!
2013-11-01

  Mona Nordkvist VIP
Storslaget är ordet.
2013-11-01

  Annie b'larsson VIP
Storslaget...
jag inser att jag måste dra mig tillbaka, bort från människors o alltihop. hitta mig igen.

Du skriver förbannat bra.
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP