Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ungar


Fullt Hus

 

 

 

Tomma, 

jag vet att mina våningar

mina hjärter är inga prinsar, drottningar eller riddare

 

bara som tur kom de och mer än tre

hjärter

och alla mina våningar

har de

 

bebott.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-31 18:54



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra
2013-11-03

  Anita Westin
Gillar det där med3 våningar i ett hus. Och symboliken i hjärterkorten. Fint.
2013-10-31

  Fem hjärtan VIP
Underbara rader om den stora kärlek du känner...
2013-10-31

  ULJO
Fint ja riktigt förnämligt
2013-10-31

  kerstin skriver VIP
en kärleksförklaring till liv och det liv man ger tänker jag. detta är fint. muýcket fint!
2013-10-31

  KYREUS of Sweden
Lyckliga - Du, kära Annika
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP